Prednosti korištenja IKSUZ sustavaOsim što olakšava komunikaciju između upravitelja i korisnika zgrada, odnosno stanara, a što je već samo po sebi jedna korisnost, korištenjem IKSUZ sustava ostvaruje i veliki broj dodatnih prednosti, kako jednima tako i drugima.
Iz kratkog popisa navedenih prednosti, navedenih niže, može se vidjeti da sustav ima svrhu približiti službe za upravljanje korisnicima i obrnuto te olakšati dokumentiranje i evidenciju svih aktivnosti na zgradama, a koje su i terminski definirane. Također ostavlja svim korisnicima mogućnost bolje vlastite organizacije vremena. Osim toga sustav stvara direktnu uštedu kako vremena tako i novaca. Uštedu sustav stvara smanjenim potrebama izlaska na teren upraviteljima zgrada za pregled dijela dojava. Također i smanjenjem potreba slanja obavijesti putem drugih servisa kao što je npr. pošta ili plakatiranjem obavijesti po pojedinim zgradama.Uz sve navedene prednost je i da se sustavom podiže kvaliteta samog rada te kvaliteta pružane usluge, a koja na kraju rezultira zadovoljnijim kako korisnikom korisnikom tako i djelatnikom.

Neke od prednosti tako bi bile:
- Brža i jednostavnija dvosmjerna komunikacija na relacijama upravitelj-predstavnik, upravitelj-stanari te predstavnik stanara-stanari
- Jednostavna prijava nedostataka na zgradi od strane predstavnika zgrade
- Jednostavna prijava u sustav od strane upravitelja na terenu
- Praćenje tijeka rješavanja prijavljenog problema
- Evidencija svih izvršenih aktivnosti na pojedinoj zgradi
- Dokumentiranje svih prijava po pojedinim zgradama
- Virtualna oglasna ploča za svaku pojedinu zgradu sa popisom planiranih aktivnosti na istoj
- Podizanje kvalitete pružane usluge
- Jačanje konkuentnosti
- Te brojne duge ..vezani članci:

 

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja vezanih uz IKSUZ aplikaciju stojimo Vam na raspolaganju putem slijedećih servisa